sobota 31. marca 2012

Pamela Anderson

Pamele Anderson stačil jeden plavkový seriál a nadosmrti má zaistené miesto medzi najslávnejšími blondínkami sveta. Nie že by patrila k jeho najväčším hereckým hviezdam, no prívlastok najväčšie sa pri jej mene spomínal naozaj často




Pamela je stále označovaná za hviezdu, krásku a sexbombu, no dnes už takmer každý pred tieto jej označenia pridá slovíčko bývalá. Jej sláva vždy spočívala hlavne v poriadne zväčšených prsiach, ktorých hopsanie na slnečnej televíznej pláži sledovali milióny divákov.



Drobná blondína si svoje sexi telo vždy užívala plnými dúškami. K jej poznávacím znameniam patrilo vyzývavé oblečenie a odhalené telo. No a inak tomu nie je ani dnes. 43-ročná herečka má stále záľubu v hlbokých výstrihoch, krátkych sukniach a hlavne v poriadnom mejkape. Bohužiaľ, musíme povedať, že veľakrát sa o príťažlivosti hovorí len veľmi ťažko.



Na Pamele nezmazateľne zanechali stopy viaceré plastiky, tony nanášaného mejkapu aj silná farba na vlasy. Dôkazom, že s prípravkami na krásu to naozaj netreba preháňať, sú mnohé a mnohé Pameline fotky, ktorých sú snáď stovky. Dnes je táto sexbomba skutočným miláčikom paparazzov, pretože ponúka zábery od tých sexi, cez zábavné až po úplne odstrašujúce.

Možno ste to dodnes ani netušili, ale Pamela je striktná vegetariánka, teda presnejšie, vegánka. Pri pohľade na červené mäso aj kuracinu ju strasie. Nezje ale ani ryby a morské plody, ktoré mnoho vegetariánov predsa len vie prehltnúť. Vitamíny sa snaží získavať z pestrej rastlinnej stravy. Na začiatku to ale nebol boj za štíhlosť, ale znechutenie nad praktikami spracovania mäsa. Zriekla sa ho po tom, ako bola svedkom zakáľačky na kurča u nich doma. To, že vďaka strave si získa aj postavičku ako lusk fazule, jej došlo, až keď spolužiačky hľadali elixíry na chudnutie a ona sa hryzkajúc mrkvičku iba pousmiala:„Už ste videli vegetariána pri tele?“

Pamela Anderson tvrdí, že za množstvom tučných ľudí stojí ich malý záujem o stravu. Odporúča štúdium jedálneho lístka ešte pred tým, ako začnete intenzívne hádzať chody do žalúdka. Vzdelanie o nutričných hodnotách, obsahu živín aj energických hodnotách je podľa nej kľúč k línii.


Mnoho žien má práve problém odolať ochutnávkam počas príprav jedla pre rodinu a priateľov. No a potom jedia a jedia a jedia, aj keď netreba. Pamela dokazuje, že je žena (skoro) len z mäsa a kostí a na boj s vôňami a nutkaním odštipnúť si pri príprave,používa jednoduchý trik so žuvačkou bez cukru. Len čo sa chytí varešky, hneď si jednu odbalí. Jej to pomáha, A čo vám?



Nikdy nechcela mať postavu ako fľaša a (možno aj preto) vždy nosí jednu so sebou. Nielen ako odstrašujúci príklad, ale ako rovnováhu medzi jedlom a tekutinami. Pije v malých dávkach po celý deň až do troch litrov tekutín. No a sem-tam si dopraje aj pohárkvalitného červeného vínka, pre všetky svoje pozitíva aj schopnosť povzbudiť sexappeal a ochrániť srdce.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára