sobota 31. marca 2012

Sexi ženy a autá


Horúce dievčatá už čakajú na vaše netrpezlivé oči, ktoré by niektoré z nich určite pohltili komplet celé s bikinami aj so sexi topánkami na vysokých opätkoch, a nevynímajúc nádhernými očami ;-) 

Aj v dnešnej sérii sexi alebo jemne erotických fotiek vám chceme ponúknuť ten najlepší výber z internetu na tému sexy žena a automobil

Čaro krásy žien a všetkého čo má kolesá, bude tu ako tá zaujímavá a milá spojitosť pravdepodobne na veky vekov, kým ľudstvo (hlavne ženy + autá, alebo aj motorky, či štvorkolky :D) bude/ú existovať. 

Dosť bolo kecov, pozrite si sexi modelky, alebo ak chcete tak tuning girls, ktoré čakajú na vaše pohľady. 



Podľa najnovšej štúdie austrálskej spoločnosti Newspoll sú tamojší vodiči malých áut náchylnejší k agresivite v rôznych formách. „Tlačenie sa na nárazník, krik alebo starý známy vztýčený prostredník,“ cituje predstaviteľa austrálskej poisťovne AAMI Davida Skapinkera portál News.com.au.






Autá nakupujú častejšie muži, podiel žien sa v ostatných rokoch zvyšuje spolu s príchodom jari: v marci 2011 nakúpili ženy 27 % zo všetkých vozidiel. Ženy nekupujú autá len podľa farby, ako to odznelo vo viacerých prieskumoch, dôležitá je pre ne aj bezpečnosť. Vlani portál onaaauto.sk zisťoval, podľa čoho ženy nakupujú autá: kritérium bezpečnosti vyzdvihlo 57 % zúčastnených.








Porovnávanie žien a mužov za volantom je klišé staré ako sám automobil a neraz aj záruka zábavných historiek. No najnovšia štúdia (PDF) z Británie vyvracia predsudky a dokazuje, že ženy nielen rýchlejšie nájdu parkovacie miesto, ale aj presnejšie zaparkujú. Muži zas parkujú rýchlejšie, no často musia naprávať chyby.Tieto priam šokujúce výsledky zverejnila britská parkovacia služba National Car Parks (NCP). Spoločnosť nainštalovala na 700 parkoviskách skryté kamery a v priebehu mesiaca sledovala počínanie 2 500 vodičov oboch pohlaví. Hodnotila pritom viacero faktorov, predovšetkým schopnosť nájsť voľné miesto, techniku parkovania, presnosť a čas.









CZIN.eu

Surf.skDAVAJ.sk - katalóg odkazov





Pridajlink.sk - katalóg web stránok

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára